Pachet complet, dar si complex de promovare online

Posted by Publicat de championsurl On 07:54

Website Marketing presupune servicii diferite, insa noi am creat pentru tine un pachet complex. Daca aveti rabdare puteti citi in continuare ce inseamna acest pachet! Echipa championsurl va multumeste!

Competitive Keyword Analysis – Aceasta analiza va va arata termenii utilizati de cei ce folosesc internetul pentru a cauta servicii sau produse. Veti vedea si de cate ori un cuvant/expresie cheie a fost folosit intr-o luna astfel incat putem determina care sunt cele mai performante cuvinte cheie pentru a putea obtine un trafic eficient pentru site-ul Dvs.

Search Engine Marketing – Optimizarea unui site este un element foarte important al unei campanii de promovare online. Daca site-ul Dvs nu este corect optimizat – prin continut, cuvinte cheie, etc. – motoarele de cautare nu vor sti ce sa faca atunci cand intalnesc site-ul Dvs si, pe cale de consecinta, nu vor putea sa-l indexeze sau nu-l vor indexa sufficient. Vom remedia situatia optimizand codul sursa al site-ului, adaugand continut de calitate, tag-urile necesare, alt-uri, cuvinte cheie si tot ce este necesar pentru a imbunatati indexarea site-ului Dvs. *Nota – pentru a putea obtine indexarea site-ului Dvs este absolut necesar ca site-ul sa aiba titlu unic, descriere si cuvinte cheie pentru fiecare pagina a sa; daca site-ul foloseste un “header global”, va trebui sa introducem in fiecare pagina continut specific pentru fiecare cuvinte cheie pe care vrem sa le promovam.

Search Engine Submission - Vom inscrie site-ul Dvs in cele mai importante motoare de cautare. Odata ce site-ul va fi listat in topul cautarilor specifice domeniului Dvs, lunar vom face doar ajustarile necesare mentinerii sale. Toate inscrierile vor fi facute manual pentru a nu crea probleme ca in cazul inscrierilor automate.

Social Media Marketing – Utilizam puterea comunitatilor sociale online, cum ar fi bloguri, site-uri speciale de comunicate de presa, articole de marketing, site-uri ca YouTube, MySpace, etc., pentru a crea o comunicare la scara larga a produselor sau serviciilor Dvs. Social media marketing va imbunatati prezenta site-ului Dvs pe motoarele de cautare, contribuind la popularitatea site-ului, dar si aducand direct trafic prin postarea de articole pe diverse site-uri partenere.

Directory Submission – Motoarele de cautare folosesc sute de directoare de cautare, neexistand limitari geografice, pentru a stabili ce site-uri sunt de calitate. Cu programul nostru de inscriere in directoarele de cautare ne asiguram ca sunteti gasiti peste tot unde Google priveste.

Monthly Reporting – Odata pe luna veti primi un raport din care va rezulta pozitia Dvs in cadrul indexarilor Google pentru termenii pe care-i vom promova.

Monthly Maintenance – Vom monitoriza lunar pozitia pentru cuvintele cheie alese si vom face ajustarile necesare pentru a ne asigura ca veti ocupa si veti pastra o pozitie de top. Aceasta operatiune de mentenanta este gratuita.

Reciprocal Links – Construim o retea de linkuri reciproce specifice si ne vom asigura ca produsele/serviciile Dvs vor fi comunicate pe canalul media online corect. Site-urile unde va vom promova in acest mod vor fi site-uri specifice industriei din care faceti parte si nu vor fi site-uri concurentiale.

Press Releases – Comunicatele de presa sunt o modalitate de a atrage atentia publicului asupra afacerii Dvs.

Va putem ajuta sa cresteti valoarea site-ului Dvs daca ne veti contacta la 0734 403 594, dar si daca ne veti scrie la championsurl@gmail.com

0 comentarii

Trimiteți un comentariu